Запитване

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

B-Homes еднофамилни къщи близнаци в гр. Божурище

199,000
(1283/м2)

Добре дошли в най-новия затворен жилищен комплекс ‘B-Homes’ в гр. Божурище!

Стартираме продажбите директно от инвеститор на 10 еднофамилни къщи близнаци.

Този ексклузивен комплекс представлява идеалния баланс между уют, комфорт и модерност.

 

Перфектната локация:

Насладете се на спокойствието и природата в град Божурище, разположен само на 20 минути от центъра на град София. С бърз и лесен достъп до околовръстното на града, вие ще се наслаждавате на прекрасна комбинация от спокойствие и удобство.

 

Къщите:

Всеки дом предлага просторни 155 кв.м. РЗП с функционално разпределение, покривна тераса, съчетани със собствени дворове от 200 до 300 кв.м. и две паркоместа. Стилният и съвременен дизайн на всеки дом ще задоволи изискванията и на най-взискателните клиенти.

За обитателите на комплекса:

Комплексът ще разполага със съвременно оборудвани детска площадка и фитнес зона, които ще допълнят вашия активен начин на живот.

Идеалното място за вашето семейство:

Само на 5 минути пешеходно разстояние от центъра Вие може да използвате всички удобства на град Божурище – три училища, две детски градини, множество детски площадки и паркове, тенис кортове, футболни игрища, конна база, супермаркети и магазини, ресторанти, денонощна аптека, химическо чистене, автосервиз и автомивка, поликлиника и спешна помощ. Тук Вие може спокойно да градите бъдещето за вашето семейство.

За повече информация и огледи:

Не пропускайте тази изключителна възможност за живот в хармония с природата и всички градски удобства.

Свържете се с нас на телефон 0888 668 669 или aksmartinvest@gmail.com и се възползвайте от уникалната възможност първи да изберете своята къща и получете ексклузивна оферта с гъвкави възможности за разсрочено плащане директно от строител.