Запитване

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

Двустаен апартамент “Пандора”

Предстояща продажба
(2000/м2)

Детелина Резидънс представлява луксозна 16-етажна сграда, част от единствен по рода си комплекс, включващ бизнес център и хотел, заобиколени от богато озеленен външен двор. Обитателите на Детелина Резидънс могат да ползват всички удобства и услуги на изградения вече хотел – ресторанти, спа център, фитнес и др. чрез топла връзка между двете сгради. Всичко това осигурява живот в престижна среда с модерно управление.

Детелина Резидънс представя изцяло нова визия за модерното жилище на 21-ви век, съчетавайки най-добрият световен опит за пълноценен и щастлив живот в градска среда. Комплексът предлага жилища от високо качество, които да отговарят на съвременните стандарти и изисквания и предоставят възможност за спокоен, комфортен и приятен живот на крачка от сърцето на града.

Ключовото местоположение в комуникативен район с отлична инфраструктура и лесен достъп до центъра, летището и Околовръстния път (големи булеварди със спирки на основни линии от градския транспорт, включително и бъдеща метростанция), близостта до най-големите бизнес и офис сгради, търговски център, спортни зали, ресторанти, училища и детски градини отличават Детелина Резидънс, като го правят привлекателен за всеки, който търси удобен и модерен градски дом.

Предлаганите в сграда Детелина Резидънс апартаменти са двустайни и тристайни с различна квадратура и разпределение, функционално проектирани с големи стаи и правилни форми за по-удобно обзавеждане. Всички апартаменти разполагат с големи прозорци с цел максимално светли помещения, разкриващи уникални гледки към града, Витоша и Стара планина.