Запитване

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

16251627162917831784

Почивна станция Камчия

Фирма “Смарт Строй Груп” ЕООД предлага един от най-усъвършенстваните отговори при строителните технологии по отношение на  икономическия баланс при планирането и интензивното изграждане на сгради. Сградите изградени по нашата технология могат да изпълняват различна функционалност: къщи, вили, жилищни сгради до 30 етажа, индустриални халета,училища, детски градини, спортни съоръжения, домове за бедстващи и социално слаби, басейни и др.

Технологията е позната и разпространена в над 50 страни включително Германия, Австрия, Швейцария, Италия, Испания и много други.

Основни предимства: 

1.Бързо и икономично изграждане на монолитни съвременни енергоспестяващи сгради – жилищни, обществени, производствени и други.
2. Монтиране почти или изцяло без подемна техника.
3.Намалени разходи за труд, спестяване на множество строително-монтажни работи (например: кофраж, декофраж, мокри процеси, технологично време, зидарии, изолации, направа на отвори за ВИК и ел. инсталации и др.) къс период на строителство, висококачествени и високоточни материали.
4.Елементите са произведени предварително по прецизни проекти, което довежда до безотпадно строителство.

5. Топло през зимата, прохладно през лятото.

6.Влаганите материали са класифицирани катои „трудногорими“, „неподдържащи горенето“, както и „негорим.
7.Така построената сграда е в пъти по-лека от традиционната. Свойствата на леката постройка в земетръс я държат здрава и недеформирана и в най-тежките случаи.
В качените снимки в тази категория може да видите множество обекти построени по системата в България и в чужбина.
Нашият архитектурно-инженерен състав е на разположение за вашите въпроси и при сериозен интерес можем да покажем обекти в етап строителство, като и завършени такива.
Инвестирайте умно, доверете се на опита.