Запитване

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

контейнери и строителни отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци

“АК Смарт Инвест” ЕООД предлага доставка и извозване на контейнери със строителни отпадъци. Извозваме от всякакви строителни обекти в рамките на града – апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, цехове и други сгради.

Фирмата ни се е специализирала в областта на изхвърляне на строителни отпадъци с контейнери и камиони до оторизирано сметище. С над 40 броя контейнери под наем с вместимост от  4, 6 и 8 кубика, които са обслужвани от 3 камиона с товароподемност от 3 до 9 тона. За да поръчате контейнер от нас трябва да се обадите предварително на 0888 668 669.

Продиктувайте точен адрес и запазете място за контейнера някъде близо до входа на блока или къщата Ви. Осигурете достъп до там за нашия специализиран камион и контейнер за строителни отпадъци.

Ако обектът Ви се намира в синя или зелена зона, мястото трябва да се съгласува с Центъра за градска мобилност. Ако мястото, където ще нощува контейнера за боклука е на тротоар или зелена площ е добре да се съгласува това със съответната районна община.

След като контейнерът е вече там, Вие можете да го пълните по време на ремонта и да ни се обадите кога да го отнесем за депониране. Останалото е наша грижа. Заплащането става предварително и само по банков път, когато оставяме празния контейнер, за да не Ви ангажираме отново, когато го вдигаме пълен. В случай, че се нуждате от допълнителна работна ръка по време на ремонта, ние можем да осигурим товарачи.

Така, когато строителният отпадък е складиран на друго място преди контейнера да пристигне, наш екип може да го натовари. В случай, че има нужда от къртене, също можем да помогнем.

Не се колебайте да се свържете с нас !