Запитване

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

контейнери и строителни отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци

Контейнери за строителни отпадъци София под наем. Извозване на контейнери с едър строителен боклук с камиони. Извозваме от всякакви строителни обекти в рамките на града – апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, цехове и други сгради.

Фирмата ни се е специализирала в областта на изхвърляне на строителни отпадъци с контейнери до оторизирано сметище за изхвърляне извън София (близо до Летище София), както и с изхвърлянето на битови отпадъци. Разполагаме с над 40 броя контейнери под наем с вместимост от  4, 6 и 8 кубика, които са обслужвани от 3 камиона с товароподемност от 3 до 9 тона. За да поръчате контейнер от нас трябва да се обадите предварително на някой от посочените телефони за връзка. Продиктувайте точен адрес и запазете място за контейнера някъде близо до входа на блока или къщата Ви. Осигурете достъп до там за нашия специализиран камион и нашите контейнери за строителни отпадъци. Ако случайно обектът Ви се намира в синя или зелена зона, мястото трябва да се подсигури с Центъра за градска мобилност. Ако мястото, където ще нощува контейнера за боклука е на тротоар или зелена площ е добре да се съгласува това със съответната районна община.

След като контейнерът е вече там, Вие можете да го пълните по време на ремонта и да ни се обадите кога да го отнесем за депониране. Останалото е наша грижа. Заплащането става, когато оставяме празния контейнер, за да не Ви ангажираме отново, когато го вдигаме пълен. В случай, че се нуждате от допълнителна работна ръка по време на ремонта, ние можем да осигурим товарачи. Така, когато строителният отпадък е складиран на друго място преди контейнера да пристигне, наш екип може да го натовари. В случай, че има нужда от къртене, също можем да помогнем. Имаме специализирана бригада за къртене на бетон и стени.