Запитване

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

За нас

„АК Смарт Инвест“ ЕООД е лицензирана от Камарата на строителите компания за цялостно изграждане на строителни обекти от III-та, IV-та и  V-та категория.

В случай, че планирате строителство на енергоефективни къщи, жилищна или индустриална сграда, реновация, преустройство, основен или освежителен ремонт, интериорен дизайн и луксозни довършителни работи, изграждане на “Smart Home”системи за автоматизация, саниране или реставрация на сграда, вертикална планировка или озеленяване не се колебайте да се свържете с нас. 

Ние сме тук, за да предложим комплексно решение, което да отговаря на вашите нужди и изисквания ! 

Мисия

Мисията ни е да предоставим качествени и конкурентни решения в областта на високото, ниското строителство, довършителните и ремонтни дейности. 

Независимо дали става въпрос за жилищни, търговски, ваканционни проекти или проекти за обществена инфраструктура, компанията има готовност с подходящите решения.

Ние сме истински професионалисти, стабилни и надеждни бизнес партньори, готови да отговорим на Вашите изисквания и да работим спазвайки договорените срокове, качествено и без компромисно. 

 

Нашата експертизаИзграждаме доверие

Над 100 професионалисти градят идеите на клиентите и репутацията на фирмата.

Справедливост и почтеност
100%
Качество и надеждност
100%
Сигурност и безопасност
100%

ПартньориУспяваме заедно